تولید و بسته بندی چای کیسه ای یا تی بگ

در
دسته بندی ها: راهکار بسته بندی

بسته بندی چای کیسه ای یا همان بسته بندی تی بگ یکی از انواع مشاغل فعال در جامعه می باشد که در راستای ایجاد پک های تک نفره از انواع چای ایرانی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرد. قرار دادن میزان مشخصی چای در داخل کیسه های مخصوص و مشبک یکی از سبک هایی نوینی می باشد که امروزه برای بسیاری از دمنوش های نیز موزد استفاده قرار می گیرد.

ساخت چای کیسه ای توسط ماشین آلاتی صورت می گیرد که با نام های “دستگاه بسته بندی چای کیسه ای” یا “دستگاه بسته بندی تی بک” شناخته می شوند. هدف ما در این مقاله بررسی کامل مراحل تولید چای کیسه ای و معرفی تمامی مشاشن آلاتی می باشد که در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرند پس اگر در خصوص هریک از بخش های مقاله سوال و یا ابهامی دارید می توانید در بخش مشاوره رایگان کاروپک شرکت کنید و تمامی موضوعات مورد نظر خود را مطرح نمایید.

جهت استعلام قیمت، خرید و یا کسب مشاوره رایگان با شماره 09131072925 تماس حاصل نمایید.

تاریخچه نوشیدن چای و به وجود آمدن چای کیسه ای

چای از سال 2000 قبل از میلاد به عنوان یک نوشیدنی وجود داشته است. دم کردن و نوشیدن چای از آیین های قدیمی در سراسر جهان است. در حالی که یک توافق عمومی وجود دارد که تجارت چای در چین آغاز شده است، هر دو چین و هند ادعا می کنند که از خواص غذایی برگ چای استفاده می کنند. چینی ها داستان یک امپراطور اسطوره ای به نام شن نونگ را تعریف می کنند که چنان در تغذیه خود حساس بود که قبل از نوشیدن آب آن را می جوشاند. یک روز ، باد برخی از برگهای شاخه های درختی را که از آن برای ساخت آتش استفاده کرده بود به داخل آب جوش انداخت. و اینگونه بود که چای درست شد.

تا اوایل قرن 20 ، چای فقط به صورت باز فروخته می شد. چای کیسه ای یا تی بگ در سال 1904 کاملاً تصادفی اختراع شد. زمانی که توماس سالیوان ، یک تاجر کارآفرین ، نمونه هایی از برگهای چای را در کیسه های ابریشم پیچید و آنها را برای مشتریان احتمالی ارسال کرد ، برخی از آنها کیسه ها را مستقیماً در آب جوش فرو بردند. کیسه های ابریشم جای خود را به کیسه های گاز و سرانجام به کاغذ مخصوص دادند.

چای های گیاهی، بدون کافئین و از انواع برگ های گیاهان ، گل ها ، ریشه ها ، پوست و دانه ها کشت می شوند ، در طی 20 سال گذشته محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. اگرچه آنها احتمالاً در اوایل دوران ماقبل تاریخ تهیه می شدند ، اما در درجه اول چای های گیاهی برای اهداف دارویی مصرف می شدند.

چای کیسه ای یا تی بگ از چه چیزی تشکیل شده است؟

چای کیسه ای یا تی بگ از دو ماده اصلی تشکیل می شود: برگ های چای فرآوری شده و کاغذ مخصوص.

کیسه های چای برگ های چای و جوانه های برگ بالای گیاه با دست چیده می شوند. برگها سپس تحت چندین فرآیند از جمله گذاشتن در هوای آزاد و غلتاندن، خشک کردن، خرد کردن و مخلوط شدن قرار می گیرند. سپس به کمک دستگاه های مخصوص مانند دستگاه کیسه پرکن بسته بندی می شوند. شدت و مدت زمان هر فرآیند با توجه به نوع چای متفاوت است.

دستگاه بسته بندی چای کیسه ای

کاغذ صافی در درجه اول از آباکا ساخته می شود، حاشیه برگ موزهای فیلیپین که به آن کنف مانیل نیز می گویند.

کاغذ چای کیسه ای

کاغذ چای کیسه ای نوعی کاغذ صافی است که دارای بو و طعم خنثی است. و دارای استحکام رطوبتی بالایی است، به طوری که نرم است اما در صورت خیس شدن یا غوطه ور شدن در آب، قوی باقی می ماند. این خواص آن را انتخاب خوبی برای چای کیسه ای، داروهای گیاهی و تنباکوی جویدنی می کند. ما می توانیم کاغذ را به اندازه های مورد نیاز شما تبدیل کنیم، اما کیسه های تولید شده تمام شده از این کاغذ را عرضه نمی کنیم. کاغذ ما قابل آب بندی حرارتی است، اما برای اهداف غیر قابل آب بندی حرارتی نیز قابل استفاده است.

مراحل تولید چای کیسه ای یا تی بگ

مراحلی که در این بخش به بررسی و تشریح آن می پردازیم در واقع اصلی ترین مراحل در خط تولید چای کیسه ای می باشند. در رویه تولید چای کیسه ای از تجهیزات و ابزارآلات استفاده می شود که سبک های سنتی مکمل خط تولید ما می باشند. این مراحل به شرح زیر می باشند:

فرآیند تولید پ بسته بندی چای کیسه ای

 

  • گذاشتن چای در هوای آزاد

روش اولی که در خصوص تولید چای کیسه ای وجود دارد، گذاشتن در خوای آزاد می باشد. این روش جزو سبک های قدیمی و در حین حال پر استفاده است. روشهای سنتی این پروسه پهن کردن برگها در لایه های نازک و قرار دادن آنها در معرض هوای آزاد به مدت 18-20 ساعت است. در روشهای مدرن بسته بندی تی بگ کارخانه ای، برگهای چای را در دهانه یا تونل های مخصوص قرار می دهند و آنها را در معرض هوای گرم قرار می دهند. این فرآیند، پلی فنل ها یا تانن ها ، ماده اصلی فعال را اکسید کرده و برگ های چای را به رنگ مسی در می آورد.

  • خرد کردن 

خرد کردن روش دیگری می باشد که در حوزه تولید چای کیسه ای مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش از ساخت چای کیسه ای، برگها یا با دست یا روی میزهای چرخان که دستگاه غلتک نامیده می شوند خرد می شوند. در هر دو روش برگها را می پیچانید تا در نهایت با آب آنها پوشانده شود و به قطعات کوچکتر تبدیل شود. برخی از شرکت ها برای خرد کردن و پاره شدن برگ های چای از ماشین آلات پیشرفته مشابه دستگاه های برش تنباکو استفاده می کنند.

  • خشک کردن

یکی دیگز از مراحل خط تولید چای کیسه ای، خشک کردن برگ های چای بمی باشد. برگ چای سیاه با دمای بالا به صورت مکانیکی خشک می شود. این روند برگها را به رنگ سیاه مشخص آنها تبدیل می کند. برگهای چای سبز ظرف 24 ساعت پس از برداشت بخار داده می شوند یا از حرارت مرطوب یا خشک در طبل های سوراخ دار و یا قابلمه های گرم آهن استفاده می شود. این فرآیند آنزیم ها را از بین می برد و از تخمیر و اکسیداسیون پلی فنول ها جلوگیری می کند. چای گیاهان به راحتی بسته بندی می شود و وارونه آویزان می شود تا در هوا خشک شود.

  • آسیاب کردن

دیگر مرحله ای که در ساخت چای کیسه ای مورد استفاده قرار می گیرد، آسیاب کردن می باشد. بعد از خشک شدن برگ ها، آنها را به یک اتاق آسیاب آورده و در آنجا بسته به نوع چای، با یک تیغه چرخان با درجه های مختلف با ظرافت بریده می شوند. برگهای بریده شده با الک کردن آنها در غربالهای مکانیکی با مشهای با درجه های مختلف بیشتر تصفیه می شوند. چای مورد استفاده در کیسه های چای به طور معمول چای هایی با درجه شکسته یا کوچک هستند زیرا به زمان دم کشیدن کمتری نیاز دارند.

  • مخلوط کردن

روش دیگری که در در بسته بندی تک بگ مورد استفاده قرار می گیرد، مخلوط کردن می باشد. برگها طبق دستورالعمل های شرکت مخلوط می شوند تا طعم و بافت یکنواختی حاصل شود. بیشتر چای ها ترکیبی از 20 تا 40 نوع برگ چای است. فرایند مخلوط کردن در ساخت چای کیسه ای ممکن است شامل افزودن طعم دهنده های طبیعی مانند دارچین، پوست پرتقال، جوز هندی، میخک، شکلات، ریشه شیرین بیان، نعناع فلفلی، زنجبیل، گل خرد شده هیبیسکوس، دانه رازیانه و ریشه کاسنی باشد.

  • اندازه گیری

اندازه گیری یکی از مهمترین بخش ها در رویه تولید چای کیسه این می باشد. برگ چای فرآوری شده و مخلوط شده در قیف هایی ذخیره می شوند که حداکثر 800 پوند (363 کیلوگرم) چای را در خود نگه می دارد. لوله های جریان هر قیف را به یک چرخ doser متصل می کنند. چرخ دوزر شبیه چرخ و فلک با محفظه های کوچک در جای صندلی ها است. هوا برگها را از طریق لوله جریان و به چرخ هایی که چای را به مقادیر از قبل اندازه گرفته شده و معمولاً دو گرم درون اتاق جدا می کند هل می دهد.

دستگاه بسته بندی چای کیسه ای

در زمینه بسته بندی چای کیسه ای ماشین آلاتی مورد استفاده قرار می گیرند که قابلیت پرکردن را داشته باشند. یکی از انواع دستگاه بسته بندی که در زمینه تولید پک های چای و دمنوش مورد استفاده قرار می گیرد، دستگاه بسته بندی تی بگ می باشد. ماشین آلات متنوعی در حوزه صنعت فعالیت می کنند که تولیدکنندگان می توانند از آن برای کسب و کار خود استفاده نمایند.

در راستای خرید دستگاه بسته بندی برای تی بگ بهتر است از انواع و مدل های تخصصی برای ساخت چای کیسه ای استفاده کرد که برای این موضوع ماشین آلاتی که توانایی بسته بندی کردن چای را دارند دستگاه های پرکن می باشند. همانطور که می دانید چای جزو محصولات دانه ای و جامد می باشد و با توجه به اینکه تولید چای کیسه ای در داخل بسته های کوچک صورت می گیرد پس باید از سیستم توزین نیز برخوردار باشند تا در حجم های یکسان پرکردن را انحام دهند.

در برخی از موارد دیده شده است که برخی از تولید کنندگان از سبک سنتی برای این موضوع استفاده کزدن اند به این صورت که کیسه ها را تهیه کرده و با ترازو های مخصوص حجم بندی هر بسته را انجام داده اند. در نهایت با منگنه کردن بخش ورودی اقدام به بسته بندی چای کیسه ای نموده اند.

استفاده از این سبک و روش را توصیه نخواهیم کرد و پیشنهاد ما استقاده از دستگاه تولید چای کیشه ای می باشد. روش های سنتی موجب انتقال بیماری می شود و رویه کاری آن به صورت کاملا دستی است. دستگاه های مورد استفاده در خط تولید چای کیسه ای یا تی بگ به صورت مکانیزه می باشند و از سیستم تمامی اتوماتیک، اتوماتیک و نیمه اتوماتیک برخورداند.

دستگاه چای کیسه ای

راه اندازی خط تولید چای کیسه ای در منزل

با توجه به اینکه این دستگاهها در اندازه های مختلف وجود دارند برای ظرفیت تولید های بزرگ تا کم تولید می شوند. برای دستگاه تولید چای کیسه ای خانگی از دستگاهی با ظرفیت مشخص و ابعاد کوچکتر استفاده می شود این دستگاههای تولید چای کیسه ای خانگی نیز ظرفیت تولید های متفاوتی دارند که بنا بر درخواست و نیاز شما تنظیم می گردند.

خرید دستگاه تولید چای کیسه ای

برای خرید دستگاه تولید چای کیسه ای حتما با گروه صنعتی کاروپک تماس بگیرید مشاوران ما این امکان را برای شما فراهم می آورند تا با کمترین هزینه مدرن ترین دستگاه تولید چای را خریداری کنید برای این منظور با مشاوران کاروپک تماس گرفته و از خدمات رایگان کاروپک بهره مند شوید.

جهت استعلام قیمت، خرید و یا کسب مشاوره رایگان با شماره 09131072925 تماس حاصل نمایید.

قیمت دستگاه تولید چای کیسه ای

با توجه به اینکه در خط تولید و بسته بندی چای می‌توان از دستگاه‌های مختلف با قابلیت‌های منفاوت استفاده کرد، قیمت خط تولید چای ( قیمت خط تولید بسته بندی چای ) نیز بسیار متغییر می‌باشد. افرادی که قصد راه اندازی خط تولید چای کیسه ای و یا پاکتی را دارند، می‌توانند بنا به درخواست خود تغییرات مورد نظرتان را در خط تولید چای اعمال نمایند و یا قابلیت‌های مورد نظرشان را به دستگاه‌های خط تولید چای اضافه کنند. همین مسئله باعث می‌شود تا نتوان به طور ثابت و قطعی قیمت خط تولید بسته بندی چای را اعلام کرد.
به همین دلیل چنانچه قصد سفارش و یا دریافت مشاوره رایگان در خصوص هزینه خط تولید چای کیسه ای و یا پاکتی را داشته باشید، می‌توانید با شماره تلفن‌های مندرج در وب‌سایت تماس حاصل نمایید. همکاران ما در طول روزهای هفته و در ساعات اداری همواره جهت مشاوره در خصوص هزینه خط تولید چای پاسخگوی شما هستند

لذا جهت کسب اطلاعات در خصوص قیمت خط تولید چای کیسه ای می‌توانید در روزهای هفته و ساعات کاری با شماره تلفن‌های مندرج در وب‌سایت تماس بگیرید.

برخی از خدمات تیم پشتیبانی و فروش عبارتند از:

– اعلام قیمت فروش خط تولید چای کیسه ای
– هزینه خط تولید چای کیسه ای
– شرایط خرید خط تولید چای کیسه ای
– قیمت دستگاه بسته بندی چای کیسه ای
– قیمت دستگاه بسته بندی چای فله
– قیمت خط تولید بسته بندی چای

خدمات پس از فروش و گارانتی دستگاه تولید چای کیسه ای

خدمات پس از فروش خط تولید چای کیسه ای شامل تعمیرات دستگاه‌های فروخته شده و همچنین رفع اشکالات جزئی به وجود آمده، پس از سالها کار در خط چای است. معمولاً این دستگاه‌های الکترومکانیکی، پس از سال‌ها کار کردن در یک خط تولید، نیاز به سرویس دهی و تعمیرات جزئی خواهد داشت.

سوالات متداول

1) بسته بندی چای کیسه ای به چه صورت انجام می شود؟

با طی کردن مراحل تولید چای کیسه ای و در نهایت بسته بندی با دستگاه چای کیسه ای

2) مراحل ساخت چای کیسه ای چیست؟

3) بهترین دستگاه برای بسته بندی چای کیسه ای یا تی بگ کدام است؟

ماشین آلات پرکن بهترین گزینه برای این موضوع می باشند.

Summary
تولید و بسته بندی چای کیسه ای یا تی بگ
Article Name
تولید و بسته بندی چای کیسه ای یا تی بگ
Description
معرفی مراحل بسته بندی، تولید و ساخت چای کیسه ای یا تی بگ به صورت کامل و جامع | معرفی انواع دستگاه بسته بندی چای کیسه ای با مشخصات فنی و نحوه عملکرد
Author
Publisher Name
سایت کاروپک
Publisher Logo