چرا استانداردهای ISO در صنعت بسته بندی مهم هستند؟

در
دسته بندی ها: صنایع غذایی

استانداردهای ISO شامل مشخصات بین المللی برای محصولات، خدمات و سیستم ها هستند. آنها برای اطمینان از کیفیت، ایمنی و کارایی مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین به وضوح برای صنعت بسته بندی مهم هستند.

ماشین آلاتی که در زمینه بسته بندی محصولات مورد استفاده قرار می گیرند بر مبنای قواعد و قوانین خاصی باید طراحی شوند و از ایمنی و استاندارد های جهانی برخوردار باشند. این دسته از ماشین آلات که با نام دستگاه بسته بندی شناخته می شوند باید با کیفیت بالایی اقدامات مربوط به حوزه کاری خود را انجام دهند و کیفیت بسته بندی بالایی داشته باشند. معیار های متنوعی برای ارزیابی کیفیت کار ماشین آلات در قالب استاندار های بسته بندی تعریف شده است که در این مقاله به بررسی این قاکتور ها و معیار ها خواهیم پرداخت.

در این مقاله ، بررسی خواهیم کرد که کدام استاندارد های ISO برای شرکت های بسته بندی مرتبط هستند و مزایای داشتن اعتبارنامه های ISO چیست.

کدام استاندارد ISO در صنعت بسته بندی مهم است؟

چندین استاندارد ISO وجود دارد که در صنعت بسته بندی مهم است. همچنین استانداردهای خاص مربوط به بسته بندی در صنایع خاص با مقررات دقیق تر وجود دارد.

ایزو 9001

ISO 9001 یک استاندارد مهم مدیریت کیفیت برای بسیاری از مشاغل است. برای تولیدکنندگان بسته بندی، سیگنال روشنی را به مشتریان می دهد که شما قادر به ساخت بسته بندی با کیفیت ISO هستید. این بدان معنی است که شرکت شما یک سیستم مدیریت کیفیت کاملاً یکپارچه را اجرا می کند و تیم مدیریتی شما می تواند از هشت اصل مدیریت کیفیت استاندارد ISO 9001 برای عملکرد بهینه در کل کسب و کار شما استفاده کند.

مطالعه بیشتر: دستگاه سرند چیست؟

ایزو 9001

ایزو 14001

ISO 14001 نشان دهنده تعهد شرکت تولید کننده به محیط زیست است. تاثیرات زیست محیطی نگرانی اصلی بسیاری از شرکت های بسته بندی است و اعتبار ISO 14001 از بهترین روش های زیست محیطی پشتیبانی می کند. این بدان معناست که شرکت ها به طور فعال به دنبال راه هایی برای کاهش ضایعات از طریق فرآیندهای مناسب در طراحی بسته بندی هستند. تا اینگونه استفاده از مواد استفاده از مواد غیر قابل بازیافت را به حداقل برسانند.

ایزو 14001

استانداردهای ISO در صنعت بسته بندی

همچنین استانداردهای ISO ویژه تری در رابطه با بسته بندی در صنایع خاص وجود دارد. مثلا:

استاندارد ISO 15378 مربوط به مواد اولیه بسته بندی مخصوص محصولات دارویی است. این استاندارد الزامات خاصی را برای استفاده از ISO 9001 با اشاره به روش تولید (GMP) فراهم می کند. این به شرکت های بسته بندی دارویی کمک می کند تا خطرات ایمنی و آلودگی محصولات را کاهش دهند و از اثربخشی و طول عمر محصول اطمینان حاصل کنند.

ISO 13127 مربوط به شرکت هایی است که بسته بندی های مقاوم در برابر کودکان تولید می کنند. این استاندارد شامل روش های آزمون مکانیکی برای سیستم های بسته بندی قابل جمع شدن است.

ISO 13274 مربوط به حمل و نقل بسته بندی کالاهای خطرناک است. به عنوان مثال، شامل تست سازگاری پلاستیک برای بسته بندی و ظروف فله متوسط (IBC) است.

مطالعه بیشتر: عوامل موثر در بسته بندی محصولات

مزایای عمومی داشتن اعتبارنامه های ISO

داشتن اعتبارنامه های ISO صرف نظر از صنعت، مزایای کلی برای همه شرکت ها دارد. این اعتبارسنجی ها این اطمینان را به مشتریان می دهد که محصولاتی که خریداری می کنند و استفاده می کنند ایمن ، قابل اعتماد ، سازگار و با کیفیت است. استانداردهای ISO همچنین می توانند با افزایش کارایی، دسترسی آزاد به بازارهای جدید با شناخت بین المللی و بهبود عملکرد زیست محیطی با کاهش ردپای زیست محیطی، به کاهش هزینه ها در تجارت شما کمک کنند.

مزایای شرکتهای بسته بندی دارای اعتبارنامه ISO

کیفیت برای بسیاری از شرکت های بسته بندی یک امر مهم است و اعتبارنامه های ISO از اهداف کیفی پشتیبانی می کنند. رعایت استانداردهای ISO می تواند:

  1. می تواند فروش بیشتری ایجاد کند
  2. بر اعتبار و موفقیت شرکت بسته بندی شما تأثیر مثبت بگذارد
  3. به شما کمک کند انتظارات مشتری را برآورده کنید
  4. کاهش هزینه ها از طریق مدیریت تولید ناب و کارآمد
  5. یک راه حل کاملاً بهینه شده برای طراحی بسته بندی ارائه دهد
  6. به شما کمک کند مقررات و قوانین بسته بندی را رعایت کنید
  7. مشکلات موجود در روند کار خود را حل کرده و بهره وری را افزایش دهید
  8. یک دیدگاه مستقل برای تولید بیاورد

 

آیا رعایت کردن استاندارنهای بسته بندی ضروری است؟

در یک کلام بله، از همه مهم تر ایمنی مواد غذایی اهمیت دارد. بسته بندی نقش مهمی در ایمن نگه داشتن محتویات و مواد غذایی برای مصرف کنندگان دارد. بسته بندی باید حاوی اطلاعات مهمی از محصول و ایمنی آن باشد. به عنوان مثال ، برای محصولات غذایی تاریخ تولید و انقضای محصول و لیست مواد تشکیل دهنده باید به وضوح بر روی بسته بندی مشخص باشد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد استانداردهای ISO ، به سازمان بین المللی استاندارد سازی در iso.org مراجعه کنید.